Nederlanders zijn echte ijsliefhebbers. Gemiddeld eten we zo’n 8 liter ijs per jaar. Roomijs, sorbetijs of softijs, we lusten het allemaal!  En met de zomer in aantocht is het weer volop tijd voor ijs! De laatste jaren is ijs ook enorm in trek, je koopt het tegenwoordig overal.


Flinke groei aantal ijssalons

Nederlanders genieten echt van ijs. Het aantal ijssalons in Nederland is de laatste tien jaar bijna verdubbeld. Uit cijfers blijkt dat er in 2017 inmiddels 830 ijssalons zijn. Naast ijssalons gaat groeit het aantal andere verkooppunten waar ijs te koop is gestaag. In de horeca bijvoorbeeld ligt dit nu zo’n 6,4 procent hoger dan in het vorige kwartaal. Maar de groei is het hoogst bij groep snackbars, lunchrooms en ijssalons (10,2 procent).


IJsbekers nodig? Koop bij de specialist!

Bij IJsbekerDirect ben je, als het om ijsbekers gaat aan het juiste adres. We leveren ze in wit, met een vrolijke print en uiteraard ook met eigen bedrukking. Eigen bedrukking geeft ze net dat beetje extra. Zulke ijsbekers dragen op een eenvoudige manier bij aan het vergroten van je naamsbekendheid en zijn in vergelijking met andere reclame-uitingen een stuk goedkoper. Ook kartonnen milkshakebekers kunnen door ons geleverd en bedrukt worden. We leveren ze in alle populaire inhoudsmaten. Van 300ml tot 500ml, aan jou de keuze. Dus laat je bekers door ons bedrukken met een eigen tekst, logo of andere print.


Hoeveel haast heb je?

Wil je de ijsbekers of milkshakebekers met eigen bedrukking snel in huis hebben of heb je iets meer tijd? Een iets langere levertijd levert je namelijk een leuke korting op. Heb je extra snel bekers of bakjes nodig? Neem dan contact met ons op zodat wij je direct verder kunnen helpen.


Nog andere vragen?

Heb je een vraag over ons assortiment? Aarzel niet: mail of bel, onze medewerkers staan je graag te woord. Ook retourneren is bij ons geen enkel probleem.