Je hebt op dit moment geen artikelen in je winkelmand.

Hulp nodig bij het vinden van het juiste product? Wij helpen je graag! 03 500 92 91

Verzendinformatie

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?
Bijna al onze verpakkingen en disposables zijn direct uit voorraad leverbaar. Bestel je voor 13:00 uur, dan word je bestelling vrijwel altijd de eerstvolgende werkdag tussen 08:00 en 17:30 uur afgeleverd (m.u.v. bedrukkingsorders).


PackagingDirect.nl biedt klanten keuze uit de volgende pakketvervoerders:
Liever een zaterdag levering?
De bestelling kun je vanaf nu ook op zaterdag ontvangen. Kies bij 'bestelling afronden' voor de optie: DPD - zaterdag levering.


Hoe kan ik mijn zending volgen?
Op de dag van verzending ontvangt je van ons aan het begin van de avond een e-mailbericht met daarin de track- & trace nummers. Met deze nummers kun je jouw bestelling eenvoudig volgen. Helaas kunnen zowel UPS als DPD je geen indicatie geven van het tijdstip van aflevering.


Chauffeur DPD of UPS gemist?
Was je niet aanwezig toen de zending/het pakket aangeboden werd? Geen probleem. Dan wordt de zending namelijk automatisch de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Dat geldt voor zowel DPD als UPS. Eenvoudig en handig!


Aanvullende opties voor DPD
Indien de vervoerder DPD je niet aantreft, heb je ook de mogelijkheid om online een nieuwe bezorging af te spreken. Dit kan zijn op een andere dag, op een ander adres of bij een DPD pakketshop. Deze nieuwe bezorgafspraak kun je voor middernacht plannen via de website www.mijndpdpakket.nl. Hiervoor heb je alleen de mededeling van de DPD chauffeur en je postcode nodig. Afhankelijk van jouw bezorginstructies wordt het pakket meestal de volgende werkdag bezorgd.


Aanvullende opties voor UPS
Als je niet aanwezig bent op het moment van levering zal de chauffeur van UPS een briefje achterlaten waarop staat waar het pakketje is afgeleverd (bijvoorbeeld bij een Kiala punt bij jou in de buurt). Als je je pakketje niet wilt afhalen op het Kiala punt kun je het UPS Service nummer bellen 0900-2255877 om een nieuwe levering af te spreken.


Wat zijn de verzend- en afhandelingskosten?
Indien je bestelling € 200,00 (excl. btw) of meer bedraagt, berekenen wij in Nederland en België geen verzend- en afhandelingskosten. Hieronder vind je een overzicht van de overige verzend- en afhandelingskosten.PackagingDirect.nl behandelt jouw bestelling met de grootste zorg. Mocht er onverhoopt toch iets misgegaan zijn, neem dan direct contact op met onze klantenservice.

 

Een moment geduld a.u.b...

Gelukt! sluiten

{{var product.name}}is toegevoegd